الأربعاء، 4 مايو 2016

sarkom



Bløddelssarkom; Tegningen viser forskellige typer væv i kroppen, hvor bløddelssarkomer form, herunder lymfekar, blodkar, fedt, muskler, sener, ledbånd, brusk og nerves.ENLARGE
Bløddelssarkom former i bløde væv i kroppen, herunder muskel, sener, fedt, blodkar, lymfekar, nerver, og vævet omkring leddene.
Sarkomer er kræft, der dannes i knogler og blødt væv, herunder muskel, fedt, blodkar, lymfekar, og fibrøst væv (såsom sener og ledbånd).

Osteosarkom er den mest almindelige cancer af knogle. De mest almindelige typer af bløddelssarkom er leiomyosarkom, Kaposis sarkom, malignt fibrøst histiocytom, liposarkom, og dermatofibrosarkom protuberans.


leukæmi

Cancere, der begynder i de bloddannende væv af knoglemarven kaldes leukæmier. Disse kræftformer danner ikke faste tumorer. I stedet stort antal abnorme hvide blodlegemer (leukæmiceller og leukæmiceller blastceller) ophobes i blod og knoglemarv, fortrængning normale blodceller. Det lave niveau for normale blodlegemer kan gøre det sværere for kroppen at få ilt til sine væv, kontrollerer blødning, eller bekæmpe infektioner

Der er fire almindelige typer af leukæmi, der er inddelt baseret på, hvor hurtigt sygdommen bliver 
værre (akut eller kronisk) og af den type blodlegemer kræft starter i (lymfoblastisk eller myeloid

lymfom
hvide blodlegemer, som er en del af immunsystemet. I lymfom, unormale lymfocytter ophobes i lymfeknuder og lymfekar, samt i andre organer i kroppen.
Der er to hovedtyper af lymfom:
Hodgkin lymfom - Mennesker med denne sygdom har abnorme lymfocytter, der kaldes Reed-Sternberg celler. Disse celler sædvanligvis fra B-celler
Non
Lymfom er kræft, der begynder i lymfocytter (T-celler eller B-celler). Disse er sygdomsbekæmpende Hodgkin lymfom - Dette er en stor gruppe af cancere, der starter i lymfocytter. De kræftformer kan vokse hurtigt eller langsomt og kan danne fra B-celler eller T-celler.

Realated Topics

sarkom
4/ 5
Oleh

Subscribe

SUBSCRIBE to OUR NEWSLETTER