الأربعاء، 4 مايو 2016

Hvordan Kræft Opstår


Kræft er en genetisk sygdom, det er, er det forårsaget af ændringer i gener, der styrer den måde, vores funktion celler, især hvordan de vokser og kløft.

Genetiske ændringer, der forårsager kræft kan være nedarvet fra vores forældre. De kan også opstå under en persons liv som følge af fejl der opstår som celler deler eller på grund af skader på DNA forårsaget af visse miljøeksponeringer. Kræftfremkaldende miljøeksponeringer omfatter stoffer, såsom kemikalier i tobaksrøg, og stråling, såsom ultraviolette stråler fra solen. (Vores Kræft Årsager og risikofaktorer side har mere information.)

Hver persons kræft har en unik kombination af genetiske ændringer. Som kræft fortsætter med at vokse, vil ske yderligere ændringer. Selv inden for samme tumor, kan forskellige celler have forskellige genetiske ændringer.

Generelt cancerceller har flere genetiske ændringer, såsom mutationer i DNA, end normale celler. Nogle af disse ændringer kan have noget at gøre med kræft; de kan være resultatet af canceren snarere end dens årsag.

Realated Topics

Hvordan Kræft Opstår
4/ 5
Oleh

Subscribe

SUBSCRIBE to OUR NEWSLETTER