الأربعاء، 4 مايو 2016

"Drivers" af kræft


De genetiske ændringer, der bidrager til cancer tendens til at påvirke tre hovedtyper af Genes-proto-onkogener, tumorsuppressorgener og DNA reparation gener. Disse ændringer er undertiden kaldes "drivere" for kræft.

Proto-onkogener er involveret i normal cellevækst og deling. Men når disse gener er ændret på bestemte måder, eller er mere aktive end normalt, kan de blive kræftfremkaldende gener (eller onkogener), hvorfra celler til at vokse og overleve, når de ikke burde.

Tumorsuppressorgener er også involveret i at kontrollere cellevækst og deling. Celler med visse ændringer i tumorsuppressorgener kan dele på en ukontrolleret måde.

DNA reparation gener er involveret i fastsættelse beskadiget DNA. Celler med mutationer i disse gener tendens til at udvikle yderligere mutationer i andre gener. Tilsammen kan disse mutationer bevirke, at cellerne blive til kræft.

Som forskere har lært mere om de molekylære ændringer, der fører til cancer, har de fundet, at visse mutationer almindeligvis forekommer i mange typer cancer. På grund af dette, er cancere undertiden kendetegnet ved de typer af genetiske ændringer, der menes at være kørsel dem, ikke blot ved, hvor de udvikler i kroppen, og hvordan kræftcellerne kig under mikroskopet.

Når Kræft spreder


metastase; Tegningen viser primær kræft, der har spredt sig fra colon til andre dele af kroppen (lungerne og hjernen). En indsatte viser cancerceller spredes fra den primære cancer, gennem blod og lymfesystemet, til en anden del af kroppen, hvor en metastatisk tumor har formed.ENLARGE

I metastase, kræftceller bryde væk fra, hvor de først dannede (primær kræft), rejse gennem blodet eller lymfesystemet, og danne nye tumorer (metastatiske tumorer) i andre dele af kroppen. Den metastatiske tumor er den samme type af cancer som den primære tumor.

En kræft, der har spredt sig fra det sted, hvor det først begyndte at et andet sted i kroppen kaldes metastatisk cancer. Den proces, hvorved cancerceller spredes til andre dele af kroppen kaldes metastase.


Metastatisk kræft har samme navn og samme type kræftceller som den oprindelige eller primære kræft. For eksempel brystkræft, som breder sig til og danner en metastatisk tumor i lungen er metastatisk brystcancer, ikke lungekræft.


Under et mikroskop, metastatiske cancerceller ser generelt den samme som celler i den oprindelige cancer. Desuden metastatiske cancerceller og celler af den oprindelige kræft har normalt nogle molekylære træk til fælles, såsom tilstedeværelsen af ​​specifikke kromosomforandringer.

Realated Topics

"Drivers" af kræft
4/ 5
Oleh

Subscribe

SUBSCRIBE to OUR NEWSLETTER